Gratis registreren op ons platform

 Meijhorst 7039, 6537EP,Nijmegen - Kaartaanwijzingen

Free
14 januari 2021 - 31 juli 2021 14 januari 2021 31 juli 2021
Bedrijfsdetails
Primagum

Gratis registreren op Primagum.nl

Ondernemer, vereniging, stichting het maakt niet uit, iedereen met een kvk nummer kan zich aanmelden op Primagum.nl.

Zo is er één website waar iedereen kan vinden wat hij zoekt.
Er zijn al duizende bedrijven en organisaties in de database, ben je geregistreerd dan kan je jouw organisatie makkelijk claimen. (Iedere claim wordt eerst gecontroleerd voor hij wordt goedgekeurd).
Mocht jouw organisatie er nog niet in staan kan je dat heel makkelijk zelf doen via het dashboard. (Als je geregistreerd bent.)

De inschrijvingen blijven altijd gratis, en tot augustus kan men ook profiteren door gratis gebruik te maken van alle mogelijkheden die dit platform bied, dus logo, socialmedia, beschrijvingen etc.
In augustus zullen we een kleine vergoeding vragen zodat we uit de kosten kunnen komen. We denken hierbij aan bedragen van ca 40 euro ex. per jaar. (dit moeten we tegen die tijd nog definitief afstemmen.
Gratis blijft in ieder geval het plaatsen van logo's, de adres- en contactgegevens, en de beschrijving van de organisatie.

Met deze gratis actie hoopt Primagum een helpende hand te bieden in deze moeilijke tijd van corona.
We vragen wel om wat begrip omdat dit platform nog niet perfect werkt op alle fronten. We hebben toch gemeend om in deze moeilijke tijd voor iedereen, de mogelijkheden open en online te zetten.

Mochten er problemen zijn of heb je een mooie aanvulling voor ons laat het rustig weten per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gebruikersbeoordeling

0 gemiddeld op basis van 0 Reviews


5 sterren
0
4 sterren
0
3 sterren
0
2 sterren
0
1 ster
0

Er zijn momenteel geen beoordelingen